Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Vodafone biedt nieuwe Red- en Black-abonnementen aan

vodafone fraudeVodafone Nederland past zijn Red- en Black-abonnementen aan op het gebied van roamingtarieven. Er komen vier abonnementen waarvan de GB’s, minuten en sms’jes ook in Europa zijn te gebruiken, te weten Red Essential, Red, Red Super en Black.

De abonnementen gaan per 21 november in. Ze zijn beschikbaar voor nieuwe klanten en voor klanten die hun abonnement verlengen.

Vodafone-klanten kunnen de GB’s, minuten en sms’jes uit hun bundel zonder extra kosten in meer dan veertig Europese landen gebruiken. Naast alle EU-landen telt Vodafone ook landen als Turkije en Albanië mee. Standaard krijgen klanten ook een aantal gratis belminuten vanuit Nederland naar andere Europese landen.

  • Red Essential kost 26 euro per maand en bevat 1,5 GB aan data, onbeperkt bellen en sms’en in Europa en 20 minuten bellen vanuit Nederland naar Europa.
  • Red kost 30 euro per maand en bevat 5 GB aan data, onbeperkt bellen en sms’en in Europa en 40 minuten bellen vanuit Nederland naar Europa.
  • Red Super kost 37,50 euro per maand en bevat 12 GB aan data, onbeperkt bellen en sms’en in Europa en 60 minuten bellen vanuit Nederland naar Europa.
  • Black kost 89 euro per maand en bevat 25 GB aan data, onbeperkt bellen en sms’en in Europa en onbeperkt bellen vanuit Nederland naar Europa.

De maandbedragen horen bij Sim-only bij een contract van 24 maanden.

Als de maandelijkse databundel op is, zijn er nieuwe aanvullende databundels van 1 GB, 3 GB, 5 GB en 10 GB die in Europa te gebruiken zijn.

Vanaf 21 november zijn alle details en de veertig landen op de site van Vodafone beschikbaar.

(Bron: Telecompaper, 24 oktober 2016)

Post Tagged with , , , , , ,

Comments are closed.