Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Vodafone biedt grootste 4G roamingnetwerk ter wereld

BuitenlandVodafone biedt vanaf de zomer van 2014 roamingdiensten voor 4G-netwerken aan in 25 landen tegen dezelfde prijzen als de roamingdiensten voor 3G.

Het aanbod geldt zowel voor consumenten als zakelijke klanten die in het buitenland gebruikmaken van hun telefoon of tablet.

 

Tussen nu en de zomer van 2014 lanceert Vodafone 4G roaming op zijn eigen netwerken in o.a. Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Turkije Australië, Griekenland, Portugal, Roemenië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Daarnaast kunnen Vodafone-klanten gebruikmaken van 4G-netwerken van andere telecommunicatiebedrijven in onder andere Oostenrijk, België, Frankrijk, Japan, Thailand, Rusland, Singapore, Zuid-Korea en Zwitserland. Aan deze lijst worden steeds meer landen toegevoegd.

Vodafone Group Chief Commercial en Operations Officer, Paolo Bertoluzzo zegt: “4G is ideaal voor reizigers; of ze nu op zakenreis zijn of op vakantie. Het is veel sneller en eenvoudiger te gebruiken en vaak minder duur dan de typische hotel Wi-Fi-verbindingen door heel Europa. 4G roaming geeft onze klanten snelle verbindingen voor video, muziek streaming, surfen op het web, werken en nog veel meer overal, vanaf het vliegveld naar het café.”

In het EUR 8,2 miljard kostende investeringsprogramma Project Spring versnelt Vodafone zijn 4G roamingplannen om ervoor te zorgen dat dit in de belangrijkste vakantiebestemmingen voor de zomer gereed is. Het programma zal ook 4G roaming aanbieden aan klanten van andere mobiele aanbieders onder de bestaande wederkerige roaming-overeenkomsten.

Meer informatie volgt.

(Bron: Vodafone 11 maart 2014)

Post Tagged with , , ,

Comments are closed.