Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

T-Mobile lanceert voor nieuwe klanten Stel Samen & Stel Bij

T-Mobile Stel SamenT-Mobile gaat nieuwe klanten vanaf januari verregaande vrijheid bieden met betrekking tot de invulling van hun abonnement en met de manier hoe zij hun mobiele telefoon betalen. Dit laatste was al bekend, nadat CEO Mark Klein dat bekend maakte op het Mobiel 2014 congres in november.

Het nieuwe Stel Samen & Stel Bij biedt flexibiliteit zowel bij het afsluiten als tijdens de looptijd. Klanten kunnen de maandelijkse internet- en belbundel maandelijks omhoog en omlaag bijstellen. Ook is het mogelijk om de bundel helemaal uit te zetten. Doordat tot op heden meestal abonnementen in combinatie met een smartphone verkocht werden, was het voor providers niet mogelijk om tussentijdse abonnementswijzigingen toe te staan. Immers, in het abonnementsbedrag was ook de financiering van het toestel opgenomen.

De klant bepaalt zelf hoeveel hij in één keer bijbetaalt voor de telefoon en hoeveel hij via het maandbedrag betaalt. Na de looptijd van het contract, 12 of 24 maanden, vervalt automatisch de maandelijkse toestelbetaling en wordt er dus vanaf dan niets meer betaald voor de telefoon of tablet.

Met alle Stel Samen & Stel Bij abonnementen krijgen klanten ook 4GMAX, ofwel 4G met een maximale snelheid tot 120 Mbps. Op dit moment is 4GMAX beschikbaar voor ruim 70 procent van alle klanten in de top 20 stedelijke gebieden in Nederland, zo laat T-Mobile weten.

(bron: Telecompaper, 24 december 2014)

Comments are closed.