Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Partners   arrow

Delta Telecom Advies werkt als intermediair in de zakelijk markt voor Telecom en Online oplossingen samen met toonaangevende businesspartner relaties in Nederland.

Onderstaande organisaties zijn onze gewaardeerde businesspartners om betrouwbare en kostenefficiënte oplossingen te leveren voor uw organisatie.

 

logo CBizzCBizz is een innovatief telecombedrijf dat een breed pakket van diensten aan de zakelijke markt levert, variërend van DSL/kabel- en glasvezelverbindingen tot en met telefonie en complete datacenteroplossingen. Daarnaast sluit het bedrijf als exploitant bedrijfsterreinen aan op zijn landelijk dekkende glasvezelnetwerk. CBizz beschikt over een eigen Network Operations Centre (NOC), datacenters en een landelijk dekkend glasvezelnetwerk.

 

Logo Slider Datel AccessDatel Access is al jarenlang een begrip in de telecommarkt en biedt een gevarieerd assortiment aan diensten voor de zakelijk gebruiker in Nederland, zoals Managed Voice Systemen (Aastra, Xelion), Hosted Voice diensten (Voiceworks, Xelion, 3CX Phone System) Data diensten, Teles Gateways, Private GSM en verkeersmetingen op de (IP) infrastructuur van uw organisatie.

 

logo iOnlineiOnline ontwikkelt websites, websoftware en mobiele applicaties en biedt infrastructurele (hosting) diensten. iOnline beschikt over een veelzijdige expertise en biedt totaaloplossingen op het gebied van online of mobiele applicaties, open source webshops, online back-up, e-mail exchange, en spam-virus filtering vanuit eigen serverruimten in Amsterdam en Apeldoorn.

 

Logo Slider Nox TelecomNox Telecom levert telecommunicatiediensten over vaste telefoon- en IP netwerken aan de zakelijke markt tegen zeer concurrerende prijzen en maakt gebruik van bestaande en kwaliteit netwerkoperators zoals BT, Vodafone en KPN. Hierdoor kan NOX Telecom zich volledig richten op service en facturatie, waardoor alle klanten een heldere, begrijpelijke en lage factuur ontvangen.

 

Logo SliderTelevak CentersTelevakCenters is onze partner voor alle mobiele communicatie projecten die wij voor onze klanten uitvoeren. Met deze samenwerking kunnen alle zakelijke mobiele diensten van KPN, Vodafone, Telfort Zakelijk en Tele2 Zakelijk worden aangeboden en verzorgd. Voor maatwerkprojecten en special deals wordt gebruik gemaakt van de TelevakCenters Business Consultants.

 

nwe logo unetUnet is hét alternatief voor traditionele breedbandaanbieders. Gestart in 2003, is UNET uitgegroeid tot een van de snelst groeiende aanbieders van breedbandverbindingen en informatie- en communicatiediensten. Innovatie en kwaliteit vormen de leidraad voor de Unet dienstontwikkeling op het gebied van glasvezel, VPN, datanetwerken, telefonie en datacenters.

 

Partner logo_Yes TelecomYes Telecom is dé Business Solution Provider. Yes Telecom biedt maatwerk producten en diensten voor de zakelijke markt en maakt gebruik van het mobiele kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk. Het netwerk is 100% identiek. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.


ziggo-logo-klein-doorzichtig1
Ziggo Zakelijk levert internet-, televisie-, telefonie- en netwerkoplossingen aan de zakelijke markt in Nederland. Ziggo is, na overname door Liberty Global, de enige grote speler op de kabelmarkt, die in Nederland is overgebleven. Verschillende bedrijven en instellingen zijn afnemers van zakelijke telecommunicatiediensten van Ziggo. Per 15 juni 2016 maakt Esprit Telecom deel uit van het concern. Het verzorgingsgebied strekt zich uit over heel Nederland.