Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Over Ons   arrow

Delta Telecom Advies levert de expertise en het advies dat u zoekt voor het nemen van de juiste beslissingen voor al uw Telecom en Online vraagstukken binnen uw organisatie. Als zakelijke telecomspecialist adviseren wij u deskundig en objectief over het ruime aanbod van beschikbare oplossingen in de Nederlandse markt.

In deze tijd is het van belang dat de juiste beslissingen worden genomen voor de inrichting van Telecom en Online diensten voor de komende jaren. Wij adviseren en begeleiden uw onderneming bij deze strategische beslissingen en zorgen ervoor dat de juiste diensten op elkaar zijn afgestemd en kunnen voorzien in alle behoeften. En dat vanuit de visie dat de geboden oplossingen kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk dienen te zijn.

Wij investeren graag in een kwalitatieve en respectvolle lange termijn relatie met uw organisatie door reguliere persoonlijke contacten en onze uitnodiging voor interessante business evenementen en informatieve themabijeenkomsten.

Delta Telecom Advies is gekwalificeerd businesspartner van toonaangevende Telecom en ICT bedrijven en richt zich met oplossingsgerichte adviezen en professionele diensten op de zakelijk markt in Nederland. Delta Telecom Advies is gevestigd in Dirksland op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee.

Delta Telecom Advies werd opgericht op 4 januari 2008 en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder inschrijving 24425873.

Delta Telecom Advies is lid van de Vereniging Bedrijven Goeree-Overflakkee.

 

 

 

 

 

Frits Stel
Delta Telecom Advies

LinkedIn buttom profile

 

 

Contact Frits

Bedrijfsnaam/Company name

Uw naam/Your name

Telefoon/Phone number

E-mail/E-mail adress

Onderwerp/Subject

Uw bericht/Your message