Over Ons

Delta Telecom Advies levert de expertise die u zoekt voor het nemen van de juiste beslissingen bij belangrijke Telecom- Cloud & ICT vraagstukken binnen uw onderneming.

Als intermediair in de zakelijke markt  informeren wij u deskundig en objectief over het ruime aanbod van beschikbare oplossingen in de Nederlandse markt via ons gewaardeerde businesspartner netwerk van gerenommeerde en landelijk bekende aanbieders.

Wij begeleiden uw organisatie bij de transitie naar de gewenste Telecom- Cloud & ICT oplossingen en zorgen ervoor dat alle diensten op elkaar zijn afgestemd. Voor ons is het belangrijk dat de aangeboden diensten en oplossingen kostenefficiënt en gebruiksvriendelijk zijn voor onze klanten.

Met oog voor kwaliteit en persoonlijke aandacht investeren wij graag in een respectvolle en duurzame relatie met uw organisatie op basis van reguliere en persoonlijke contacten.

Bel of mail ons gerust vandaag nog voor een eerste kennismaking en oriënterend gesprek….

Leuk dat u bent uitgekomen op onze website….

Mijn naam is Frits Stel en ben sinds 1980 actief binnen de Telecom en ICT branche. Na vele jaren in loondienst te hebben gewerkt voor grote internationaal bekende telecombedrijven, ben ik sinds 2008 zelfstandig actief in de markt als eigenaar / adviseur bij Delta Telecom Advies.

Met enthousiasme voor het vak is het mijn passie om nieuwe en bestaande zakenrelaties te helpen bij het slim inkopen van Telecom- Cloud en ICT-oplossingen voor op de zaak, thuis en onderweg.

Als senior adviseur voel ik de verantwoordelijkheid bij uiteenlopende projecten, met oog voor details en respect voor onze opdrachtgevers. Op basis van een goede voorbereiding en systematische aanpak zet ik mij volledig in voor het succes voor uw organisatie.

En ik ben trots! Trots op het vertrouwen van al onze klanten die we de afgelopen jaren mochten helpen bij verschillende projecten.

Mag ik u binnenkort ook verwelkomen als nieuwe relatie?

Frits Stel

Frits Stel

Eigenaar / Adviseur