Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Optimaliseren   arrow

vaste telefoon_oliveUw organisatie verandert. Medewerkers komen en gaan. U heeft destijds onderhandelt over de beste voorwaarden en prijzen voor vaste- en mobiele telefonie. Passen de afspraken van toen nog bij uw organisatie en medewerkers van vandaag? U heeft meer of minder mobiele abonnementen en bent waarschijnlijk minder gaan bellen op uw vaste lijnen. Zijn de tarieven nog wel in lijn met de actuele tarieven op dit moment? Tijd om uw bestaande contracten te optimaliseren!

Wij vergelijken uw huidige vaste- en variabele telefonie uitgaven en adviseren u geheel transparant over interessante alternatieven bij toonaangevende Nederlandse providers. En altijd met kostenreducties in úw voordeel.

Voorbeeld analyse vaste telefonie_ipad2_defDelta Telecom Advies is bekend met de verschillende directe- en indirecte telefonie infrastructuur diensten, tarieven en functies van nagenoeg alle leveranciers en biedt de oplossingen aan van A-merk leveranciers uit ons businesspartner netwerk.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Besparen op vaste- en mobiele telefonie? Dat doet u gegarandeerd bij Delta Telecom Advies. Vul onderstaand formulier in en upload uw laatste vaste- en mobiele telecomfacturen!

Wij doen u dan een voorstel op maat.

Bedrijfsnaam*

Contactpersoon*

Telefoon*

E-mail*

Uw bericht

Bestanden toevoegen: