Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Online diensten   arrow

Hoe zijn de clouddiensten in uw organisatie geregeld? Beschikt u over een eigen afdeling of huurt u externe capaciteit in? Welke kosten zijn gemoeid met de externe partij? Hoe afhankelijk bent u geworden van het uurtarief van uw huidige leverancier? Hoe goed is de beveiliging van uw kwetsbare bedrijfsgegevens geregeld?

U red het al lang niet meer met alleen een firewall. Door toenemend gebruik van sociale netwerken, smartphones en tablet’s is het van groot belang dat ook de toegangsbeveiliging goed is geregeld.

Welke strategische keuzes heeft u overwogen bij de inrichting van uw kantoorautomatisering? Passen die keuzes nog wel bij de huidige situatie? Lopen de terugkerende kosten nog wel in de pas? Ervaart u het volledige gebruiksgemak van uw systemen? Is er sprake van proactief beheer? Allemaal belangrijke zaken die moeten worden overzien.

Met ons zorgvuldig opgebouwde partnernetwerk kunt u beschikken over de benodigde vakkennis en expertise van gerenommeerde ondernemingen, die naast een doordacht advies ook een uitstekende begeleiding bieden gedurende het gehele traject van advies tot implementatie.