Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Mobiele Communicatie   arrow

mobile_phone_oliveNiets is zo veranderlijk als de markt voor mobiele communicatie. De mobiele aanbieders buitelen over elkaar heen om de gunsten van uw organisatie zodra de einddata van uw mobiele contracten weer in zicht komen. U wordt doorlopend gebeld met aanbiedingen, voor “gratis” toestellen, nog grotere databundels en kortingen via netwerkacties. En of u vooral snel wilt beslissen….

Maar laat u niet onder druk zetten voor een korte termijn voordeel. Het is juist zaak om scherp te blijven en de expertise in te roepen van een intermediar die uw organisatie helpt bij het slim inkopen van uw mobiele diensten. Want alleen dan bespaart u veel geld en creëert u nieuwe budgetten.

Bovendien is het de hoogste tijd om serieus na te denken over het beheer van uw vloot aan mobiele nummers en het beheer van alle smartphones en tablets binnen uw organisatie. Hoe is de beveiliging van de mobiele applicaties geregeld en hoe veilig zijn uw bedrijfsgegevens op smartphones en tablets?

Voorbeeld analyse mobiele telefonie_ipad2Of u nu 1 of 100 mobiele abonnementen heeft wij rekenen u voor welke abonnementsvorm het beste aansluit bij de steeds wisselende mobiele spraak- en internet profielen van uw medewerkers of gehele organisatie.

Onze kostenanalyse geeft duidelijk de onderlinge verschillen weer tussen meerdere mobiele providers. U zult versteld staan van de te realiseren kostenreducties bij een nieuwe 1 of 2 jarige contractperiode.

Wees verstandig en laat u efficiënt informeren over de mogelijkheden van mobiele communicatie of in combinatie met een Vast-Mobiel oplossing voor uw organisatie door een intermediair die met u meedenkt in uw belang!

 

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Besparen op mobiele telefonie? Dat doet u gegarandeerd bij Delta Telecom Advies. Vul onderstaand formulier in en upload uw laatste telecomfactuur! Wij doen u dan een voorstel op maat.

Bedrijfsnaam*

Contactpersoon*

Telefoon*

E-mail*

Uw bericht

Bestanden toevoegen:

 

Delta Telecom Advies biedt alle zakelijke mobiele spraak- en data abonnementen aan van:

  • KPN
  • Vodafone
  • Telfort Zakelijk
  • Tele2 Zakelijk
  • Yes Telecom