Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Telfort Zakelijk Hosted Telefonie   arrow

Altijd bereikbaar zoals u dat wilt tegen een vaste lage prijs. Met Telfort Zakelijk Hosted Telefonie belt u via internet en gebruikt u een eigen flexibele telefooncentrale in de cloud.

De voordelen van Telfort Zakelijk Hosted Telefonie

  • Flexibiliteit in beheer en gebruik
  • Direct besparen zonder kostbare investering
  • Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt

Flexibiliteit in beheer en gebruik
Met de flexibele telefooncentrale van Telfort Zakelijk Hosted Telefonie is uw centrale altijd up-to-date en gemakkelijk aan te passen. Veranderen uw wensen of het aantal medewerkers dan verandert de centrale met uw mee. En via de handige app zijn uw instellingen makkelijk te beheren. zo kunt u gemakkelijke belgroepen toevoegen of tijdelijke doorschakelingen instellen.

Direct besparen zonder kostbare investering
Met Telfort Zakelijk Hosted Telefonie bespaart u direct, omdat u niet meer hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. U kunt bellen en internetten via één verbinding en maakt gebruik van de voordelige Telfort Zakelijk beltarieven.

Zorgeloos bellen met Nederland Onbeperkt
Wilt u vooraf exact weten waar u aan toe bent, dan kiest u voor Nederland Onbeperkt. U belt dan voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Elke maand dezelfde vaste lage prijs, dat is wel zo rustgevend. U kunt ook kiezen voor Nederland Basis. De gesprekskosten worden dan gebaseerd op wat u daadwerkelijk verbruikt heeft.

Telfort_Hosted_Telefonie stappenplan

Download hier de dienstbeschrijving: Telfort Zakelijk Hosted Telefonie

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

Ook investeren in een toekomstvaste Hosted Telefonie oplossing van Telfort Zakelijk? Vul dan onderstaand formulier in en upload uw laatste telecomfactuur! Wij doen u als businesspartner van Telfort Zakelijk dan een voorstel op maat.

Bedrijfsnaam*

Contactpersoon*

Telefoon*

E-mail*

Uw bericht

Bestanden toevoegen: