Project: Vraagbundeling Glasvezel Bedrijventerreinen Goeree-Overflakkee 2020

Vanaf 5 Februari 2020 zal Delta Fiber Nederland via hun zakelijk dienstverleners Delta Zakelijk en NG-BLU Networks een vraagbundeling campagne starten voor de aanleg en levering van zakelijke glasvezel inclusief snel internet voor een aantal geselecteerde bedrijventerreinen op Goeree-Overflakkee.
De aanleg van het glasvezelnetwerk wordt verzorgd door Glasvezel buitenaf bedrijventerreinen.

De vraagbundeling campagne omvat een inventarisatie van potentieel geïnteresseerde bedrijven met één of meer locaties op de geselecteerde bedrijventerreinen die willen beschikken over snel internet en/of andere diensten over een eigen glasvezelaansluiting.

Delta Telecom Advies vertegenwoordigd het volledige portfolio van Delta Zakelijk én NG-BLU Networks voor het project vraagbundeling glasvezel bedrijventerreinen Goeree-Overflakkee.

Delta Zakelijk is dienstenleverancier voor zakelijk internet, TV en bellen oplossingen voor de MKB ondernemer

NG-BLU Networks is dienstenleverancier van datacommunicatie-, (IP)telefonie-, internet-, (regionale) colocatie- en virtuele serverdiensten en levert behalve de aangegeven glasvezel proposities ook aanvullende support, telecom- en datacommunicatiediensten.


Propositie Deta Zakelijk

LET OP: Er worden aanvullend op bovenstaande propositie van Delta Zakelijk kosten in rekening gebracht voor de aanleg van glasvezelaansluiting. Deze zogenaamde ‘vastrechtkosten‘ bedragen € 14,46 per maand of kan worden afgekocht voor een eenmalig bedrag van € 1.818,18
(alle genoemde bedragen zijn excl. btw).


Propositie NG-BLU Networks


Waar is glasvezel straks beschikbaar?

De scope ligt op het benaderen van ondernemers op onderstaande (of in de nabijheid van) geselecteerde bedrijventerreinen:

 1. Bedrijventerrein Bosland Den Bommel
 2. Bedrijventerrein De Watertoren Dirksland
 3. Bedrijventerrein Nijverheidsweg Dirksland
 4. Bedrijventerrein Ruijgenhil Melissant
 5. Bedrijventerrein De Tram Nieuwe Tonge
 6. Bedrijventerrein Dorpsweg Ooltgensplaat
 7. Bedrijventerrein Ouddorp
 8. Bedrijventerrein Oostflakkee Oude-Tonge
 9. Bedrijventerrein Tonisseweg I en II Oude-Tonge
 10. Bedrijventerrein Havens Stellendam
 11. Bedrijventerrein Korteweg Stellendam

Vanwege verschillende beperkingen vallen onderstaande bedrijventerreinen helaas buiten de scope:

 1. Bedrijventerrein Spuikolk Dirksland
 2. Bedrijventerrein Goedereede
 3. Bedrijventerrein Molenweg Middelharnis
 4. Bedrijventerrein Oostplaat I en II Middelharnis
 5. Bedrijventerrein Oostplaat III
 6. Bedrijventerrein Haveneind Sommelsdijk


Planning en communicatie

 • 13-1-2020 – Delta Telecom Advies krijgt de gelegenheid om haar eigen klanten en relaties als eerste te informeren over het te starten glasvezel initiatief en de af te nemen proposities.
 • 5-2-2020 – 1e DM (Direct Mailing) valt op de mat bij alle adressen van ondernemers in de scope van bedrijventerreinen. De boodschap “Kans op een nieuw glasvezelnetwerk voor bedrijventerreinen“.
  Lees hier de aankondigingsbrief van 3 februari 2020
 • 19-2-2020 – Glasvezelkrant die wordt gestuurd aan alle adressen van ondernemers in de scope van bedrijventerreinen. De glasvezelkrant voorziet in aanvullende informatie met als titel “Nader voorstellen dienstenaanbieders, ambassadeurs en voordelen”.
  Lees hier de glasvezelkrant
 • 11-3-2020 – Herinnering DM (Direct Mailing) valt op de mat bij alle adressen van ondernemers in de scope van bedrijventerreinen onder het motto “Abonnement afsluiten, hoe aanmelden, hulp nodig, deadline”.
 • 31-3-2020 – Laatste kans DM (Direct Mailing) valt op de mat bij alle adressen van ondernemers in de scope van bedrijventerreinen met als titel “Nog 10 dagen de tijd om gebruik te maken van het aanbod”.
 • 20-4-2020 – Go/ No Go besluit door Delta Zakelijk, waarbij 45% deelname pér bedrijventerrein behaald dient te zijn.
  Go / No Go besluit is uitgesteld en aanmeldperiode is verlengd tot 15 juni 2020!
 • Bij voldoende deelname zal vanaf 2021 een start worden gemaakt met de realisatie van het glasvezelnetwerk voor bedrijventerreinen.


Welke oplossing past het beste bij ons bedrijf ?

Het Flexpakket (standaard) en de Flexpakket + Business Pack (1:40) propositie biedt een glasvezelaansluiting inclusief internetdienst eventueel uit te breiden met basis telefonie (1 of 2 lijnen) en of IP TV.

De Business Essential (1:10) en de Business Premium (1:1) proposities bieden behalve snel internet ook de mogelijkheid om één of meerdere diensten af te nemen over glasvezel (VLAN) zoals zakelijke telefonie, camerabewaking, back-up diensten, e.d.

Beide Business Essential en Business Premium proposities zijn ook uitstekend geschikt om te worden ingezet als back-up verbinding voor bestaande glasvezelaansluitingen op uw bedrijfslocatie.

Aanvullende info

De tussen ( ‘tussen haakjes’) geplaatste overboekingsfactor zegt iets over de gegarandeerde snelheid van de verbinding. Een 1:40 overboekingsfactor betekend dat u de gekozen internetsnelheid in het ongunstige geval moet delen met 40 andere klanten. De snelheid is dan gegarandeerd tot 1/40 deel van de snelheid. Bijvoorbeeld het Flexpakket (1:40) 400/400 Mbps garandeert 1/40 deel van deze snelheid. Dat is 400/40 is 10 Mbps. Als er minder klanten gelijktijdig gebruik maken van de totale capaciteit op het netwerk heeft u een hogere snelheid tot u beschikking. Het spreek voor zich dat bij een hogere overboekingsfactor u een lagere prijs per maand betaald.

Kiest u voor een (1:1) verbinding dan is de gekozen snelheid volledig gegarandeerd. Bij een 400/400 Mbps heeft u dan up- en down een gegarandeerde snelheid van 400 Mbps. (Megabit per seconde).


Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw onderneming

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van snel internet over glasvezel op uw bedrijventerrein? Bel voor een vrijblijvende afspraak met Frits Stel van Delta Telecom Advies op 088-1151600 of direct mobiel op 06-511 77 314.

Of stuur een e-mail via het contactformulier.