Supersnel Zakelijk Glasvezel op Goeree-Overflakkee

Glasvezel is eindelijk binnen handbereik voor Goeree-Overflakkee. Inwoners van het buitengebied en van Achthuizen, Den Bommel en Stad aan ’t Haringvliet kunnen zich nog tot maandag 23 september aanmelden voor een glasvezelabonnement. Als 45% van de inwoners zich aanmeldt, dan komt er daadwerkelijk glasvezel!

De campagne van Glasvezel Buitenaf draait al enkele maanden op volle toeren om de bewoners uit de genoemde kernen en het buitengebied te informeren over de voordelen van glasvezel; het supersnelle informatienetwerk van de toekomst. Er zijn al vier informatieavonden gehouden op meerdere locaties op Goeree-Overflakkee. Tijdens deze informatiebijeenkomsten werd een presentatie verzorgd door Glasvezel Buitenaf ondersteund door wethouder Mw. Tea Both die ook de portefeuille economische zaken beheerd.

De wethouder onderstreepte het belang van de aanleg van glasvezel vanuit de Gemeente Goeree-Overflakkee voor de bewoners en ondernemers op ons prachtige eiland. De informatieavonden in Ouddorp en Den-Bommel werden goed bezocht, de avonden in Dirksland en Nieuwe-Tonge vielen helaas tegen met een beperkte opkomst.

Supersnel Internet Goeree-Overflakkee op komst

Na afloop konden de bezoekers aanvullend informatie ontvangen van de geselecteerde  aanbieders/businesspartners van Glasvezel Buitenaf op de informatie markt. De dienstenaanbieders leveren in verschillende pakketten o.a. snel internet, televisie en telefonie diensten aan.

Meerdere dienstenaanbieders richten zich uitsluitend op de particuliere markt, anderen richten zich alleen op de zakelijk markt. Eén van deze zakelijke aanbieders van diensten over het toekomstige glasvezelnetwerk van Glasvezel Buitenaf is CBizz.

CBizz is de zakelijk tak van voorheen CaiWay, de glasvezelleverancier die vooral in het Westland actief was. CBizz levert hoogwaardige glasvezeldiensten over het eigen netwerk in verschillende regio’s in Nederland of over glasvezelnetwerken zoals die van het toekomstige netwerk van Glasvezel Buitenaf op Goeree-Overflakkee. Het zakelijke aanbod voor snel internet wordt Fiber Green genoemd en biedt snelheden van 100/100 Mbps tot wel 800/800 Mbps, waarbij u beschikt over dezelfde upload en download snelheid.

Delta Telecom Advies is businesspartner van CBizz en biedt het volledige Fiber Green assortiment aan voor een zeer aantrekkelijke prijs per maand voor ondernemers op Goeree-Overflakkee.

Doe hier de postcode check op de website van Glasvezel Buitenaf om te weten of Fiber Green op uw postcode leverbaar is!

Is er glasvezel leverbaar op uw postcode? Gefeliciteerd!

Plan dan direct een vrijblijvende afspraak met Delta Telecom Advies om alle details te bespreken. Tijdens het gesprek bespreken we uw wensen en kijken we welke diensten u over glasvezel zou willen gebruiken.

Nadat op 23 september 2019 (de nieuwe deadline voor de aanleg van glasvezel op Goeree-Overflakkee) bekend wordt dat de aanleg zal plaatsvinden, plant CBizz de uitvoerende werkzaamheden voor uw zakelijk aansluiting in bij Glasvezel Buitenaf en kunt u begin 2020 uw eigen glasvezelaansluiting gaan gebruiken. voor supersnel internet of in combinatie met televisie en/of telefoondiensten.

Kernen en Buitengebieden

Als Glasvezel Buitenaf daadwerkelijk de aanleg van glasvezel op Goeree-Overflakkee zal starten dan kan CBizz circa 200 MKB ondernemers in de genoemde kernen en buitengebieden voorzien van een glasvezelaansluiting.

Het betreffen MKB ondernemers in de kernen en buitengebieden van: Achthuizen (17x), Den-Bommel (24x), Dirksland (24x), Goedereede (13x), Herkingen (3x), Melissant (8x), Middelharnis (4x), Nieuwe-Tonge (11x), Ooltgensplaat (9x), Ouddorp (19x), Oude-Tonge (21x), Sommelsdijk (5x), Stad aan ‘t Haringvliet (21x), en Stellendam (19x).

Informatie avond(en) bedrijventerreinen Goeree-Overlakkee

Er zijn plannen om in de maand november van 2019 één of meer informatieavonden te plannen om ondernemers op bedrijventerreinen van Goeree-Overflakkee te informeren over het glasvezelaanbod van Glasvezel Buitenaf. Houd dan ook de website van Glasvezel Buitenaf goed in de gaten.

Meldt u aan voor glasvezel op Goeree-Overflakkee!

U heeft nog tot 23 september 2019 om u aan te melden voor dit fantastische glasvezel initiatief van Glasvezel Buitenaf. Op dit moment zijn er 1130 aanmeldingen ontvangen. Dat is 35% van de benodigde 45% om een start te maken. Helaas nog veel te weinig….

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van zakelijk glasvezel voor uw locatie?
Stuur dan a.u.b. een bericht aan Delta Telecom Advies of bel ons op 088-1151600.