Heeft u onze Dean One IP Telefonie video al gezien?

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Dezelfde netwerkdekking voor Telfort Zakelijk klanten

Netwerkdekking KPN_Telfort Zakelijk“Sinds 2005 is Telfort Zakelijk een volle dochter van KPN. Sinds deze overname gebruikt Telfort Zakelijk het kwaliteitsnetwerk van KPN voor mobiele telefonie. Dit betekend dat Telfort Zakelijk dezelfde radiomasten als KPN gebruikt.

KPN klanten en Telfort Zakelijk klanten hebben exact dezelfde netwerkdekking en worden op dit netwerk niet van elkaar onderscheiden.

Wanneer de capaciteit van de radiomast niet toereikend is, hebben alle klanten, dus ook die van KPN, hier eventueel last van. De verbinding van Telfort Zakelijk klanten wordt in geen geval verbroken ten gunste van KPN klanten. Er is geen sprake van voorkeursregelingen in welke vorm dan ook”.

Bovenstaande geeft de inhoud weer van de officieel ondertekende brief vanuit KPN, waarin melding wordt gemaakt dat Telfort Zakelijk klanten van dezelfde netwerkdekking gebruik maken als KPN klanten. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen Telfort Zakelijk en KPN klanten.

De officiële KPN brief, ondertekend door Louis Rusthoven KPN Directeur Marketing & Sales, werd op 14 april 2014 beschikbaar gesteld aan alle Telfort Zakelijk businesspartners.

(Bron: Telfort Zakelijk nieuwsbrief – 14 april 2014)

Comments are closed.