Wat VoIP van NOX Telecom voor u kan betekenen...bekijk de video >

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

Telfort Zakelijk Op Maat 2016 met voordeel voor MKB

telfort 150x150 pixVandaag introduceert Telfort Zakelijk het nieuwe Zakelijk OpMaat. Dit vernieuwde groepsabonnement voor het midden- en kleinbedrijf voldoet helemaal aan de wensen van deze tijd.

Dat betekent dat naast minutenbundels ook internetbundels met het hele bedrijf gedeeld kunnen worden, er grotere internetbundels beschikbaar zijn, en combineren met Hosted Telefonie supervoordelig is.

Wat blijft is dat het abonnement helemaal op maat voor iedere medewerker samen te stellen is. En uiteraard is de klant altijd bereikbaar op het betrouwbare KPN netwerk.

Nieuwe voordelen

Het nieuwe Zakelijk OpMaat bouwt verder op de basis van het bestaande groepsabonnement. De eenvoudige opbouw, zoals zakelijke klanten van Telfort Zakelijk gewend zijn, blijft behouden en is aangevuld met nieuwe voordelen. Zo is de kans om buitenbundel kosten te maken verkleind door grotere, deelbare en langer houdbare bundels te introduceren.

Bovendien is bellen met collega’s veel voordeliger geworden. Voor iedere medewerker wordt een basisabonnement van €7,50 afgesloten. Als de klant met dit abonnement belt of internet, worden standaardtarieven in rekening gebracht. Daarna begint het personaliseren en stapelen: minutenbundels, internetbundels, buitenlandbundels of een toestelbundel – de keuze is aan de klant. Bovendien krijgt de klant altijd onbeperkt sms’en bij een minutenbundel of Onbeperkt Bellen.

“Als ondernemer wil je ondernemen, dus je wilt je geen zorgen maken over je mobiele telefonie” Reinier Hendriks, Algemeen Directeur van Telfort Zakelijk, over het nieuwe Zakelijk OpMaat: “Ondernemen kost veel tijd, dus je wilt je geen zorgen maken over mobiele telefonie. Dat moet gewoon werken, wanneer het nodig is.

Met Zakelijk OpMaat bieden we een mobiele oplossing voor het midden- en kleinbedrijf; of je nou kiest voor internetbundels delen met collega’s, onbeperkt bellen met collega’s of internetten in het buitenland – het kan allemaal. Heb je al je minuten opgebeld en je collega’s nog niet? Dan bel je gewoon verder vanuit hun bundel, zonder extra kosten. En dat geldt ook voor internetgebruik.

Met het vernieuwen van Zakelijk OpMaat maakt Telfort Zakelijk de toekomst van ondernemers nog een stukje gemakkelijker en voordeliger!”

(bron: Telfort Zakelijk, 22 maart 2016)

Comments are closed.