Heeft u onze Dean One IP Telefonie video al gezien?

Close Icon
   
Contact Info     088-1151600

37% Nederlandse moeders is verslaafd aan mobiel

checking phone40 procent van de Nederlandse moeders stelt dat zij geleefd worden door hun mobiele toestel. 37 procent van de moeders stelt dat zij verslaafd zijn aan hun mobieltje, terwijl vier op de tien er niet zeker van is of ze nu wel of niet verslaafd zijn. Dat blijkt uit een enquête van Sanoma-blad Kek Mama onder 550 respondenten. Vooral WhatsApp en Facebook zorgen voor erg veel afleiding.

10 procent van de moeders is wel eens haar kind uit het oog verloren omdat ze met hun mobieltje bezig waren.Vier van de tien moeders heeft haar telefoon in haar hand om tijdens het autorijden te appen of te bellen. 17 procent doet dit ook met kinderen in de auto. Ruim 40 procent van de moeders vindt zichzelf géén goed voorbeeld voor de kinderen in de manier waarop ze omgaan met hun mobiel. Zes van de tien moeders laat kleine kinderen met hun mobiel spelen.  Kinderen krijgen hun eigen mobiel als ze gemiddeld 11 jaar zijn. Maar niet zonder huisregels over tijdstippen van gebruik en sites die ze mogen bezoeken.

43 procent van de moeders checkt de telefoon van echtgenoot of partner weleens op verdachte berichtjes. En omgekeerd verwijderen twee van de tien vrouwen appjes, foto’s of de browserhistorie omdat ze vinden dat hun partner niet alles hoeft te weten.

(Bron: Telecompaper, 21 april 2016)

Post Tagged with , ,

Comments are closed.